Betaalinformatie

Betalingsmethoden:

IDEAL: Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving. Door middel van het internetbankieren-principe doet u hier de betaling. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw betaling succesvol was en zullen uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling nemen. Aan betalingen via iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.

SEPA bankoverdracht: met deze betalingsmethode ontvangt u per mail de betalingsgegevens en dient u zelf uw bank een betalingsopdracht te geven. Wij wachten met het in behandeling nemen van uw bestelling tot het moment dat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Aan betalingen via overschrijving zijn geen extra kosten verbonden.

Bancontact/Mister Cash: (voor klanten uit Belgiƫ) Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving. Door middel van het internetbankieren-principe doet u hier de betaling. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw betaling succesvol was en zullen uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling nemen. Aan betalingen via Bancontact/Mister Cash zijn geen extra kosten verbonden.